avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul ajutor nastere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul ajutor nastere

Buna ziua,
Ma poate ajuta cineva cu modalitatea de calcul a sumei cuvenite pentru ajutorul de nastere?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mihaela Surugiu , utilizator 17:15, 2 Octombrie 2009
la ce fel de ajutor de nastere va referiti?

cel pe care il acorda angajatorul cf CCM?
cel pe care il acorda primaria?
Cel pe care il acorda angajatorul.
art. 51 lit. c) din CCM unic prevede ca salariata va beneficia de 1 salariu mediu pe unitate ptr nasterea fiecarui copil. daca mama nu este salariata atunci sotul acesteia poate beneficia de aceasta prevedere
Asta stiu, ceea ce nu stiu este modalitatea de calcul a salariului mediu pe societate.
suma salariilor brute lunare impartita la nr de salariati

Alte discuții în legătură

Art 55, lit c, ccm lnn ContSters60781 ContSters60781 Am vazut ca sunt multe discutii pe tema salariului mediu pt mamici. As vrea sa recapitulez aceste informatii de pana acum, pentru a fi sigura ca nu gresesc. Va ... (vezi toată discuția)
In ce situatie ajutorul de casatorie este impozabil corina_ionita corina_ionita Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: in CCM-ul societatii la care sunt angajata nu se face nici o diferenta in exprimare privin ajutorul ... (vezi toată discuția)
Acordare prima de nastere de la angajator ioanalapuste ioanalapuste Buna ziua, Am solicitat acordarea primei de nastere de la angajator conform cu art.51 lit c) din contractul colectiv de munca. Mi s-a comunicat ca voi ... (vezi toată discuția)