avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare indemnizatie sociala pentru pensionari
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare indemnizatie sociala pentru pensionari

Buna ziua! Vă rog să imi dați lămuririle necesare pentru următoarea problemă:
Ce se poate face in cazul in care o persoana a primit in urmă cu 5-6 ani decizia de pensie și, deși pensia era mică in raport cu cei 35 de ani de muncă (500 lei), nu s-a făcut contestația la timp? Ce demersuri trebuie sa facem/ ce soluție exista pentru recalcularea indemnizației sociale pentru pensionari, in cazul in care avem suspiciunea ca exista ceva nereguli legate de cartea de muncă? Vă multumesc. Toate cele bune!
Cel mai recent răspuns: IonelaL , utilizator 12:05, 20 Martie 2017
Mergeti la casa de pensii cu o copie de buletin si una dupa cuponul de pensie si cereti un buletin de calcul. Verificati si apoi mergeti in audienta la director
Vă multumesc! Toate cele bune! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie pentru limita de varsta cocos44 cocos44 Buna seara ! -sunt pensionar de limita de varsta din anul 2004; -acum,in luna iulie 2011,printrun concurs de imprejurari,am intra in posesia Buletinului de ... (vezi toată discuția)
Posibil furt de identitate: tatăl meu, pensionar, s-a trezit cu pensia micșorată cu 500 și ceva de lei. cum trebuie să procedeze ca să afle motivul? geocip1975 geocip1975 Buna ziua, tatăl meu care este pensionar s-a trezit luna asta cu pensia micsorata cu 500 si ceva de lei. Banuim ca are o proprire pe , pensie. Nu a primit ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de pensie LupuIon LupuIon N u sunt multumit de cuantunul pensiei stabilite pentru limita de varsta , am anexat toate actele necesare calculului pensiei la dosar si daca fac contestatie ... (vezi toată discuția)