avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Aplicare legea MACRON
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Aplicare legea MACRON

Buna ziua

O firma de transport din Oradea care incheie un contract de transport cu o alta firma din Oradea, pt transport de marfa pe ruta ORADEA-FRANTA,cu descarcare in Franta, intra sub incidenta legii MACRON, privind salariul minim din FRANTA?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:28, 5 Februarie 2017
Legea MACRON se aplică la toate operațiunile de transport pe teritoriul Franței (cabotaj, transport internațional, transport intracomunitar).

Autoritățile franceze au confirmat că următoarele servicii au fost excluse din cadrul de aplicare al acestei legi:
- operațiunile de tranzit pentru transportul mărfurilor și transportul pasagerilor (începutul și încheierea operațiunii de transport în afara Franței)
- șoferii independenți, care își dovedesc acest statut prin prezentarea unui extras dintr-un registru de comerț
- tururile cu autocarul cu origine în alt Stat Membru, i.e. servicii ocazionale cu un grup constituit de pasageri, indiferent de opriri.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim franta tampau gabriela tampau gabriela O firma de transport marfa face curse cu descarcare si incarcare din Franta . Cum procedez cu salariul minim aplicat in Franta pentru soferul roman ? Cum trec ... (vezi toată discuția)
Tva din 2010 camicami camicami ce inseamna ca TVA se va aplica in locul in care este stabilit clientul? incepand cu 01.ian.2010 Cum intocmeste factura,din punct de vedere TVA o societate ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu isctr sovira sovira Buna ziua, sunt transportator rutier de marfuri cu sediul in Bucuresti si detin mai multe capete de tractor cu, care tractez semiremorci la o companie din ... (vezi toată discuția)