avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil.

Buna,as dori sa aflu daca dupa ce intrerup munca ,dupa cele 46 zile de zile ce trebuie sa le aibe mama dupa ce naste,eu tata doresc sa raman in concediu paternal,din momentul in care raman acasa pentru 2 ani pot sa ma angajez la un magazin in regim partime cu conditia sa nu depasesc acel venit anual de 3600 de ron?PS;pot lucra inainte de a primii prima indemnizatie?deoarece am inteles ca poate dura chiar si 3 luni pana vin banii .Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 3 Februarie 2017
franciscoctavian, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:56, 3 Februarie 2017
In speta, puteti intra in CCC dupa ce mama termina concediu postnatal si , de asemenea, puteti realiza venituri supuse impozitului pe venit pe durata CCC , in baza altui c.i.m., cu conditia ca, cuantumul veniturilor realizate pe an calendaristic sa nu depaseasca suma de 3699 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare în altă parte în timpul concediului paternal tiberius1977 tiberius1977 As dori sa va întreb dacă mă aflu in concediu pt creșterea copilului (paternal) și sunt angajat bugetar ,exista un temei legal să mă angajez in prin ... (vezi toată discuția)
Venituri obtinutie in timpul concediului crestere copil irina69 irina69 Buna ziua! As dori sa intreb daca un parinte aflat in concediu paternal poate fi angajat , sau poate presta o activitate , poate colabora, cu un angajator, in ... (vezi toată discuția)
Indemnizație popadana52a@yahoo.com popadana52a@yahoo.com În cazul în care părintele care rămâne în concediu de maternitate are 2 locuri de muncă legal (al doilea colaborare -parttaim) mai poate lucra la al ... (vezi toată discuția)