avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare în altă parte în timpul concediului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare în altă parte în timpul concediului paternal

As dori sa va întreb dacă mă aflu in concediu pt creșterea copilului (paternal) și sunt angajat bugetar ,exista un temei legal să mă angajez in prin orice metoda in alta parte?
Ultima modificare: Vineri, 13 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:06, 13 Octombrie 2017
Va puteti angaja in alta parte pe durata CCC , insa veniturile realizate din salariii pe an calendaristic nu trebuie sa depaseasca valoarea de 3699 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil. franciscoctavian franciscoctavian Buna,as dori sa aflu daca dupa ce intrerup munca ,dupa cele 46 zile de zile ce trebuie sa le aibe mama dupa ce naste,eu tata doresc sa raman in concediu ... (vezi toată discuția)
Venituri obtinutie in timpul concediului crestere copil irina69 irina69 Buna ziua! As dori sa intreb daca un parinte aflat in concediu paternal poate fi angajat , sau poate presta o activitate , poate colabora, cu un angajator, in ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil Valentina_dum Valentina_dum Buna ziua! Va rog sa ma ajutați cu o informație. Sunt angajata la o instituție, iar in paralel dețin o întreprindere familială (eu sunt titularul) și ... (vezi toată discuția)