In vederea achizitionarii unei firme in functiune, as fi interesata de cunosc care sunt punctele cele mai importante de urmarit intr-o asemenea tranzactie, astfel incat sa nu am vreo surpriza ulterioara.
Debitele in primul rand, apoi contractele in curs de executare pe care firma e obligata sa le respecte, depinzand de domeniu puteti verifica si daca are autorizatii de activitate si cum au fost obtinute.. Fiti ceva mai la obiect cu intrebarea daca doriti sa aflati si altceva.
Multumesc mult pentru raspunsurile d-voastra, asa cum bine ati dedus , este vorba de achizitionarea (partilor sociunui SRL, ce activeaza in domeniul instalatiilor termice si gaze, domeniu supuse autorizarii.
In afara procedurilor de transfer a partilor sociale, sunt interesata de eventualele riscuri (probleme) ale unei asemenea tranzactii, cum ar fi :
1. necesitatea efectuarii unui audit financiar sau a unui control ANAF
2. modul de transfer al responsabilitatii dintre cei doi reprezentantii legali
3. raspunderea administratorului ( reprezentantului legal) fata de lucrarile efectuate inainte de preluare
Lipsa proiect centrala
obar
Buna ziua,
daca am cumparat de curand un imobil si proprietarii m-au mintit ca totul este in regula, iar apoi am desoperit ca nu exista proiect si pv de ... (vezi toată discuția)