avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Recuperare banii pentru concedii medicale de la CASMB
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Recuperare banii pentru concedii medicale de la CASMB

Buna seara,
Ma poate lamuri cineva referitor la urmatoarea situatie?
Firma la care lucrez are de recuperat de la CASMB, pentru concedii medicale din anul 2013 o suma considerabila de bani. Pentru recuperarea banilor s-au facut nenumarate adrese catre CASMB in care se solicita plata indemnizatiei concediilor medicale, adrese care au numar de inregistrare(nu au fost trimise prin fax sau email), dar nu am primit niciun raspuns de la ei si nici banii.
In aceasta situatie ce este de facut?

Cu multumiri,
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:51, 3 Februarie 2017
Cred ca trebuie consultat un avocat. Mai e putin si se prescriu ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat medical acordat eronat stoiandanaclaudia stoiandanaclaudia Buna dimineata , am nevoie de ajutorul dvs. In urma cu 1 luna am facut o cerere catre CASMB cu sumele de recuperat de la FNUASS. Am primit raspuns de la CASMB ... (vezi toată discuția)
Plangere prealabila catre cnas ZOE CIOBANU ZOE CIOBANU Societatea a primit intr-un termen mai mare de 30 de zile o adresa-raspuns de la CASMB, unde a depus dosarul privind recuperarea indemnizatiei de maternitate ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani casmb toanca toanca Buna ziua. Societatea la care lucrez are de recuperat bani de pe concedii medicale. Am facut dosarul cu tot ceea ce trebuie sa cuprinda,cerere de recuperare. ... (vezi toată discuția)