avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare bani casmb
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare bani casmb

Buna ziua. Societatea la care lucrez are de recuperat bani de pe concedii medicale. Am facut dosarul cu tot ceea ce trebuie sa cuprinda,cerere de recuperare. Nu stiu unde se depune acest dosar: la CASMB sediul central sau la casa de sanatate sector 2,acolo unde firma isi are sediul. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: V Ioana-Iulica , Consilier juridic 13:21, 18 Martie 2009
Dosarul trebuie depus la CASMB. Nu exista CASMB de sector.
Primele 5 zile se platesc de angajator, urmatoarele zile se platesc la FNUASS. La dosar trebuie anexat situatia concediilor medicale + cererea de recuperare a sumelor (model cerere gasiti pe [ link extern ] .
Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare sume din fambp cili1959 cili1959 Buna ziua .Am o mare nedumerire .Cum se pot recupera sumele suportate de catre angajator pentru plata indemnizatiilor pentru concedii medicale ale ... (vezi toată discuția)
Recuperare sume cm, de la fnuass cameliaborangic cameliaborangic Buna ziua, Am si eu urmatoarea problema: am o salariata care pe toata durata sarcinii, a stat in concediu medical, acordat fie de medicul de familie, fie de ... (vezi toată discuția)
Dosar concedii medicale CONDRUT CONDRUT Buna ziua! As dori sa ma ajute cineva cu completarea dosarului de concedii medicale: 1)- cum se completeaza cererea catre Casa de asig. de sanatate pentru ... (vezi toată discuția)