avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plusurile clasificarii unei pensiuni
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plusurile clasificarii unei pensiuni

Buna seara,
As dori daca se poate sa imi prezentati niste plusuri,sau macar un avantaj de ce sa imi clasific pensiunea in loc sa platesc doar un impozit, pe propie raspundere, ce il platesc doar pe doua luni la UAT de care apartin.
Exceptand ca voi fi recunoscut la nivel national...mai e ceva ?

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Contract servicii satelit marisa marisa buna seara, O fosta angajata a unei firme de difuzare serv tv prin satelit a incheiat mai multe contracte cu factura si chitanta inreg. in baza de date a ... (vezi toată discuția)
Contencios administrativ teritorial si fiscal liviu10cta liviu10cta Detin un teren extravilan la care am platit impozit la primarie de pe raza unitatii administrative respective. Dupa cca 10 ani, primesc o adresa de la o ... (vezi toată discuția)
Pensiune obligată să accepte persoane în carantină - legal sau nu? monalisaalina monalisaalina Buna seara Va rog sa ma lamuriti in situatia de fata daca suntem obligati sau nu sa accept contractul. Cu aceasta situatie din tara si anume ... (vezi toată discuția)