avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract servicii satelit
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract servicii satelit

buna seara,
O fosta angajata a unei firme de difuzare serv tv prin satelit a incheiat mai multe contracte cu factura si chitanta inreg. in baza de date a firmei unui intermediar ce a vandut echipamentele de transmisie unor alte persoane "z" ce sunt acum prop de fapt.
Problema e ca aceasta angajata a incheiat pe numele unor diverse persoane "x" ce nu erau prezente in casierie mergand pe increderea acestui intermediar ce s-a prezentat cu aceste buletine "x".
Acum unele persoane "x" nu recunosc aceste contracte si au facut plangeri in casierii si intre timp alte persoane "z" ce si-au platit aceste echipamente beneficiaza de acest serviciu dar ptr ca nu vin facturi la ei acasa(fiind in strainatate) nu stiu ca au de plata si urmeaza suspendarea abonamentului si de aici penalizari si tot ce decurge din contract.
Intrebari: cat de grav este ptr fosta angajata acum ca a incheiat astfel de contracte?
Daca se ia in calcul ca aceste contracte pot fi schimbate de pe titularul de drept al contractului si cel de fapt mai poate fi trasa la raspundere? si in ce sens?
Intermediarul ar putea fi si el tras la raspundere?
astept raspuns,
multumesc frumos!
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Iunie 2007
marisa, utilizator
Cel mai recent răspuns: hellenburgous , utilizator 23:45, 17 Iunie 2007
va rog sa nu ma ocoliti, chiar am nevoie de un sfat, va rog din inima.
Eu cred ca aceasta intrebare nu a primit raspuns inca , pentru ca, din punctul meu de vedere este prost formulata. Adica nu se intelege. Mai ales ultima parte exceptand finalul. Cum adica , de ex. titular de contract de drept si de fapt?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutati-ma cu un raspuns!! marisa marisa O fosta angajata a unei firme de difuzare serv tv prin satelit a incheiat mai multe contracte cu factura si chitanta inreg. in baza de date a firmei unui ... (vezi toată discuția)
Ce exceptie invoc ? ContSters159316 ContSters159316 factura emisa de alta persoana juridica decat titularul de contract . am contract cu x , vine y in control si emite proces verbal si se trezeste z sa emita ... (vezi toată discuția)
Speta florin2b florin2b X primeste imputernicire de la firma z pentru a incheia contract cu cosmote pe numele lui z, X incheie contractul iar dupa 3 luni z numai plateste ... (vezi toată discuția)