avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce exceptie invoc ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce exceptie invoc ?

factura emisa de alta persoana juridica decat titularul de contract .
am contract cu x , vine y in control si emite proces verbal si se trezeste z sa emita facturi in baza contractului cu x si in baza controlului facut de y


acum , toate cele 3 firme fac parte dintr-un grup , insa sunt entitati juridice distincte ,.


in instanta z care a emis facturile este parata , ce exceptie pot sa-i invoc , ?? mergand pe ideea ca nu exista temei ca z sa emita acele facturi .
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 17:04, 21 Octombrie 2013
Buna ziua,
Ca regula generala: exceptiile sunt mijloace de actiune ale paratului. Presupunand ca d-voastra ati chemat in judecata pe z (nu ati scris, presupun) nu aveti nicio exceptie de invocat pentru bunul motiv ca lipsa raportului juridic in temeiul careia parata a emis facturile ar trebui sa fie tocmai fondul judecatii.
Ca sa nu mai fac tot felul de presupuneri scrieti-ne:
- cine sunteti d-voastra (x,y,z, tert)
- cine a chemat in judecata pe z, pentru ce, cine mai sta in aceasta judecata.

Pe urma o sa raspund. Promit. :yes:
Ultima modificare: Luni, 21 Octombrie 2013
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in constatare drept vs . actiune . in realizare drept ContSters159316 ContSters159316 X emite facturi catre Y x este furnizor reglemetat . facturile sunt emise abuziv si neintemeiat, motiv pentru care Y face actiune in constatare - sa se ... (vezi toată discuția)
Speta mmmmela mmmmela buna ziua, in cazul in care X ,persoana fizica incheie un contract de furnizare servicii cu o societate Y pe o perioada nedeterminata,contractul de furnizare ... (vezi toată discuția)
Avem 3 parti. reclamant (x), parat(y), intervenient accesoriu(z). ... ionita_emil ionita_emil Avem 3 parti. Reclamant (X), Parat(y), intervenient accesoriu(z). Instanta admite cererea de interventie in principiu a intervenientului Z printr-o incheiere ... (vezi toată discuția)