Am solicitat instantei anularea unui act administrativ.
Sunt mai multe persoane interesate de anularea acelui act administrativ, care ar putea interveni in proces.
Au acestia obligatia sa parcurga procedura prealabila... sau e suficient ca am parcurs-o eu, reclamantul?
Acestia vor depune doar cererea de intervenție voluntară.
Nu se parcurge o procedura prealabilă efectiva.
O sa aveti posibilitatea de a va exprima punctul de vedere cu privire la admisibilitatea in principiu a acestor cereri. In cazul in care vor fi admise in principiu de către instanța, veti putea sa va exprimati pozitia cu privire la solicitările identificate in cererile intervenientilor.
Multumesc mult pt raspuns. Este vb despre actiunea in anularea unui concurs.
Si alti participanti, de asemenea, au interes in anularea concursului, intrucat a fost organizat ilegal.
De aceea am introdus eu actiunea... si urmeaza sa ii invit si pe ei sa intervina.
Intervenientul va prelua procedura in starea in care se afla in momentul admiterii interventiei,dar va putea solicita administrarea de probe prin cererea de interventie sau cel mai tarziu pana la primul termen de judecata ulterior admiterii cererii de interventie.[Art.65(2)NCPC].
Este posibil ca nu m-am facut eu pe deplin inteles:
Intervenientii vor solicita, ca si mine, anularea concursului.
Intrebarea e daca autoritatea publica poate invoca lipsa procedurii prealabile, art. 7 Lg 554/2004 impotriva lor, pt ca nu au formulat inainte contestatie.
Doar eu am formulat contestatia prealabila.