avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Majorarea pensiei alimentare din strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Majorarea pensiei alimentare din strainatate

Daca nu îi știu nici adresa de domiciliu din strainatate,nici dacă lucrează la negru sau legal,ce pot face in acest caz?Eu am doi băieți,formularul trebuie complectat pentru fiecare in parte sau ajunge doar un formular?
Dacă nu îi cunoașteți adresa și locul de muncă, singura posibilitate este de a-l cita la ultimul domiciliu cunoscut și intr-un ziar. I se va numi un curator ptr a-i apara interesele.
Cu privire la cuantumul pensiei, acesta de va stabili luandu-se in considerare salariul minim pe economie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara pentru copii violeta69 violeta69 va rog sa mi spuneti ce sanse am sa obtin pensie alimentara pentru 2 copii cind tatal e plecat in strainatate (a fast in italia si acum in Germania ) El in ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara valivali valivali daca nu m-ai sint angajat si i-mi platesc la casa de sanatate cartea de munca eu lucrind in strainatate in diferite meserii fara contract de munca ,pot platii ... (vezi toată discuția)
Actiune pensie de intretinere copil major inca elev LarisaU LarisaU Buna ziua, va rog sa îmi spuneți cum se procedează pentru stabilirea pensiei de întreținere a copilului in vârsta de 18 ani, elev de liceu, când nu ... (vezi toată discuția)