avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Eliberat conditionat, alcool la volan, gratiere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Eliberat conditionat, alcool la volan, gratiere

Daca am foat eliberat conditionat si in termenul de incercare am condus un autovehicul sub influenta alcoolului dupa care am primit 8 luni inchisoare si cu coada m.ia dat 3 ani si 8 luni..beneficiez de fgratiere??
Cel mai recent răspuns: Cristea Alexandru , utilizator 21:17, 4 Februarie 2017
Proiectul de lege privind gratierea unor pedepse a fost trimis Parlamentului pentru aprobare. Asta inseamna ca deocamdata nu se știe forma finală a legii gratierii si daca va fi aprobata aceasta lege.
Oricum, ar trebui sa spuneti pentru ce infractiune ati fost condamnat la pedeapsa cu inchisoarea si liberat conditionat, deoarece, asa cum apare in proiectul de lege, gratierea se aplică doar pentru anume infractiuni.
Pentru furt..va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducerea unei pedepse alexandra15 alexandra15 Buna seara am sa va explic mai pe larg cazul , daca puteti va rog sa imi dati un sfat Sotul meu cand era minor a primit o condamnare din care a executat o ... (vezi toată discuția)
Fapta recidivist Ionuttt93 Ionuttt93 Buna ziua, daca am fost liberat condiționat cu un rest de pedeapsa de 8 luni pana la pedeapsa finala si comit o noua fapta dupa acele 8 luni mi se da si ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare, redobandire permis lepadatunelu lepadatunelu buna . va rog sa ma ajutati privind redobandirea permisului de conducere, azi am primit condamnarea de un an cu suspendare privind conducerea unui autovehicul ... (vezi toată discuția)