avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Blocare cont
Discuție deschisă în Executare silită

Blocare cont

Buna ziua as vrea sa aflu daca se poate bloca contul unei societati din cauza propririi aupra salariului unui angajat.Propririea se face pentru o datorie de de o vechime de 12 ani ,care deja ar trebui sa fie prescrisa.Cu stima Kiss
Cel mai recent răspuns: Iana Țurcan , Consilier juridic 09:22, 6 Februarie 2017
Societatea ta este raspunzatoare numai daca nu popreste sumele datorate de debitor si nu le transmite executorului, societatea are calitatea de tert poprit si trebuie sa se conformeze cererii executorului.
Poprirea pe contul angajatorului se face in urma unei validari a popririi admise de catre instanta. Verificati daca ati avut vreo validare de poprire pe rolul instantelor de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Validare poprire REMUS70 REMUS70 Am primit o citatie si la obiectul dosarului scrie :validare poprire ce presupune ? (vezi toată discuția)
Infiintarea popririi Alina Alina Alina Alina Buna ziua As vrea sa va prezint urmatoarea speta si daca se poate sa-mi dati unsfat Avem un debitor impotriva caruia am obtinut un titlul executoriu si l-am ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre executor sagitarius_snc sagitarius_snc Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: am la firma poprire pe conturi ptr o datorie pe care urma sa o esalonez cu o executorul, dar a bagat poprirea inainte. Nu ... (vezi toată discuția)