avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... CORUPTIE
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

CORUPTIE

1.Este legal REFUZUL judecatorului inscrieren in fals si deferire a infractorilor catre procuratura?
2.Este necesara cerere de repunere pe rol pentru deferirea infractorilor justitiei?
3.Este posibil ca un judecator sa confunde CAUZA cu FONDUL?
4.Este legal TRAFICUL DE informatii cu INFLUENTA asupra sentintei fara ca cealalta parte sa fie informata in vreun fel?

Alte discuții în legătură

Pentru fals si uz de fals Ana2011 Ana2011 Am foarte mari probleme și nu știu cum să mai scap. Nu mai știu la cine să mai apelez, de aceea vă rog să binevoiti să mă îndrumați ... (vezi toată discuția)
Termenul legal de depunere a plangerilor impotriva rezolutiilor procurorului Florentina_A Florentina_A Rezolutia procurorului este de incetare a urmaririi penale pentru una dintre acuzatii, si este comunicata in timpul procesului penal, procesul continuand ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna repunere pe rol? ralu_k23 ralu_k23 Sunt din Craiova si am o problema de natura penala. Acum 3 ani de zile am apelat la angajatorul meu pentru a-mi face o adeverinta de salariu pe una din ... (vezi toată discuția)