avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Nu pot să mai plătesc rata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Nu pot să mai plătesc rata

Bună seara,

Dacă nu deranj cu subiectul, am o întrebare scurtă:

Dacă nu mai am posibilități să mai plătesc ratele la Provident, ce repercusiuni există?

Sunt un om de bună credință, dar prin simplul fapt că nu mai lucrez, nu am de unde să le achit ratele.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Pînzaru , Avocat 13:16, 6 Februarie 2017
Se poate declansa executarea silita asupra tuturor bunurilor mobile si imobile pe care le detineti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie executare silita cheltuieli de judecata- plata esalonata Adrianflorina81 Adrianflorina81 am primit o somatie pentru o executare silita a unor cheltuieli de judecata, sunt de acord sa le platesc dar nu am de unde toata suma in intregime in valoare ... (vezi toată discuția)
Fac puscarie daca banca m-a actionat in judecata? daniela_lucan daniela_lucan acum 4 ani am facut imprumut la 3 banci(pt nevoi personale).am platit ratele timp de un an su jumatate.Am ramas fara locul de munca ,a durat vreo 3-4 luni pana ... (vezi toată discuția)
Notificare de la o frma de recuperatori robert111 robert111 buna ziua.as dori sa va cer niste informatii legate de un credit neplatit.din 2007 am un card de credit pe care nu l-am achitat de un an.momentan lucrez in ... (vezi toată discuția)