Buna ziua as vrea sa stiu si eu cum sau cand mi se va sterge cazieru.am primt o condamnare pt furt auto.de 2 ani cu suspendare si 2 ani termen de asteptare .si este aproape gata cum procedez pt ca cazieru meu sa fie curat.astept un raspuns cu respect va multumesc
Dacă nu aţi săvârşit din nou o infracţiune înăuntrul termenului de încercare şi nici nu s-a pronunţat revocarea suspendării condiţionate a executării pedepsei sunteí reabilitat de drept.
Aceasta e în teorie. În practică, se solicită consatarea reabilitării pe cale judecătorească.
Revin cu precizări:
Dacă doriţi şi o dată fixă, trebuie să comunicaţi când s-a a fost pronunţată definitiv condamnarea.
Solicitati cazierul unitatii de politie dupa ce s-a implinit termenul, este posibil sa se fi operat modificarea, daca nu, solicitati tot acolo rectificarea in temeiul art. 32 din legea 290/2004 privind legea cazierului judiciar. Sa aveti hotararea definitiva legalizata la dvs.
Buna ziua am scos cazieru anu trecut pt angajare si scrie asa condamna la 2 ani anchisoare pt savarsirea faptei prevazuta de art.208 alin.1 cp.art .209 .aliniat 1 litera i .cp art 209 alin 1 litera g. Cp art .209 aliniat 1 litera e. Cp art 209 aliniat 1 litera a. Scria asa .condamna la 1 an anchisoare pt savarsirea faptei prevazute de articolu 86 alin.1 OUG 195/2002..contopeste 2 ani anchisoare cf.articolu 81,82 cp suspenda conditionat executarea pedepsei. Termen de ancercare 4 ani cu aolicarea pedepsei prevazute de articolu 71 cp art.64 aliniat 1 litera a. Teza 2 cp. Art 64 alin.1 litera b cp art. 71 alin. 5 cp ..dispusa prin S.P. nr 2199 din 11/09/2013 va rog ajutatima sa stiu daca mai pot avea cazieru curat.astept raspuns urgent va salut cu respect
Reabilitare cazier
danny870
Buna ziua am avut o condamnare la 8 luni de inchisoare cf. art. 81,82 cp si suspendat conditionat executarea pedepsei cu termenu de incercare de 2 ani si 8 ... (vezi toată discuția)