avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contract de inchiriere
Discuție deschisă în Executare silită

Contract de inchiriere

Buna ziua, Am o problema in lociunta in care stau de 20 ani. Am primit de la locul de munca acum 20 de ani cu contract de inchirie. Acum sase ani Statiunea pomicola unde am lucrat si de unde am primit spatiul a fost comasata de Universitate, unde sunt angajat si in acest moment. Insa contractul de inchirie nu a mai fost prelungit de ei, desi am platit chirie dupa vechiul contract pana in august 2016. Am toate utilitatile platite la zi, am facut multe inbunitatiri pe case, si acum pe 2 februraie am primit o instiintare ca in termen de 30 zile trebuie sa eliberez casa. Ce am de facut, am ceva sanse in judecata sau nu? Prcizez ca locuinta nu este intabulata pe numele Universitatii, ei au drept doar de administrare. Multumesc mult pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Iana Țurcan , Consilier juridic 09:02, 6 Februarie 2017
Din pacate in calitate de administrator va pot notifica ca in termen de 30 zile se reziliaza contractul, asta daca nu este prevazut un alt termen de reziliere in contractul de chirie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pact comisoriu luminel luminel Se incheie un contract de inchiriere pe o perioada de 3 ani intre proprietar, SC X SRL si chirias SC Y SRL. Chiriasul foloseste 3 luni spatiul dupa care ... (vezi toată discuția)
Pact comisoriu de gradul iv zzanetta zzanetta In anul 2006 am facut un contract de inchiriere cu primaria pt. un spatiu de birou 30 mp iar in contract spune ca daca trei luni nu platesti chiria pana in ... (vezi toată discuția)
Intarzierea platii Dellia Dellia Am avut un credit la o banca si am avut o intarziere de 30 zile a platii ratei si fara nici o notificare am fost preluata de o firma de recuperare credite am ... (vezi toată discuția)