avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Taxa pentru eliberarea diplomei de licenta
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Taxa pentru eliberarea diplomei de licenta

Buna ziua!

In anul 2008 am absolvit la o facultate a univ.Spiru Haret (am absolvit si modulul psihopedagogic). Pentru eliberarea fiecarei diplome se percepe cate o taxa. Intrebarea mea este daca este normal/legat sa se perceapa taxa pentru eliberarea diplomelor?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ramona_liliana , utilizator 16:13, 4 Decembrie 2009
Spiru este universitate particulara si in statutul lor, stabilesc toate taxele, inclusiv aceasta.
La stat se discuta altfel, la particulari trebuie sa va conformati lor, mai ales ca au autonomie universitara.
Inocentia
Eu am absolvit la Universitatea de stat si mi s-au cerut bani pt eliberarea diplomei. In opinia mea este o atitudine jignitoare fata de absolventi. Dupa cum le-am spus si celor de la facultate...este meritul nostru si incununarea celor 4 ani de studiu, nu cred ca medaliatilor de la olimpiada li se cere taxa pt. eliberarea medaliei
Mda... e aiurea....
Multumesc pentru raspuns!
Stie cineva care este taxa pentru eliberarea diplomei de licenta la Universitatea Spiru Haret?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesor sau institutor? deiuta deiuta am o nelamurire, sunt absolventa a unui liceu, [b]nu profil pedagogic[/b], dupa care am urmat si absolvit [b] cursurile Scolii Postliceale Colegiul Pedagogic ... (vezi toată discuția)
Diploma ush djpadrecito djpadrecito Buna ziua! Am absolvit in 2009 Psihologia la ID, la Spiru Haret Craiova! Recent, dupa ce am luat legatura cu reprezentantii facultatii, mi s-a precizat ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)