avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare timbru de mediu platit in 2016
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare timbru de mediu platit in 2016

Buna ziua,

In septembrie 2016 am inmatriculat o masina si am platit timbrul de mediu.

Acum ca aceasta taxa a fost eliminata, pot recupera banii platiti deja ? (In cazul in care s-ar introduce un echivalent al timbrului de mediu in pretul combustibilului sau sub forma de taxa anuala pentru toate masinile, as plati de fapt de 2 ori pt acelasi lucru, nu ?)

Multumesc
Cel mai recent răspuns: AVOCAT GEORGIANA URIAN , Avocat 23:16, 5 Februarie 2017
Da, puteti recupera aceasta taxa, dar nu pe cale administrativa.
Va trebui sa formulati o actiune prin care sa solicitati instantei de judecata sa dispuna restituirea taxei achitate de catre dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbru de mediu capucino capucino Se mai poate recupera pe instanta timbrul de mediu pe care l-am platit in 2016? Daca da, care e procedura? Cei de la finante habar nu au avut... dar am vazut ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2008 bogdan1485 bogdan1485 Buna seara. Am platit taxa auto pentru un autoturism achizitionat din Germania in data de 12.02,2008. Se mai poate recupera aceasta taxa? (vezi toată discuția)
Pot sa recuperez taxa de poluare? dacidaci dacidaci Buna seara Am achizitionat in 26.07.2008 un Iveco din Germania si in data de 24.09.2008 am achitat taxa de poluare in valoare de 5.294,00 ron la Adm. sct. 4. ... (vezi toată discuția)