avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bătută de fostul soț , cadru militar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bătută de fostul soț , cadru militar

Buna ziua . În luna martie 2016 am fost bătută cu bestialitate de fostul meu soț, in urma căruia fapt fost dusă de urgență la spital. Am facut certificat medico-legal in care s- au specificat 8 zile de îngrijiri medicale. Am depus plângere împotriva acestuia la poliția din orașul Buzău . Săptămâna trecută am primit telefon de la fostul meu soț cum că plângerea mea a ajuns la Parchetul Militar Ploiești ( el fiind cadru militar) . Ce pedeapsă ar putea primi ?
Cel mai recent răspuns: ILIE DORIN , Mediator 11:45, 6 Februarie 2017
Art. 193 Cod Penal. 3 luni - 2 ani cu amenda sau 6 luni - 5 ani cu amenda.
Trebuie să mă prezint la parchet ? Am nevoie de avocat ?
puteti sa va retrageti plangerea ori sa incheiati cu el un acord de mediere, astfel el nu mai raspunde penal. Bineinteles daca asta va doriti. Daca nu, el va risca o pedeapsa penala dar ii va afecta grav si cariera. Soarta dosarului depinde mult de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri morale pendre pendre Acum 5 ani Am fost maltratata batuta tot corpul de fostul sot am fost internat in spital in urma batailor si am obtinut certificat medico legal. In momentul de ... (vezi toată discuția)
Bataie asistata de organele de politie..... carmen b. carmen b. in urma cu o saptamana am fost batuta de fostul meu sot in mijlocul strazii(mentionez ca sunt divortata de aproximativ 3 ani),avand langa mine un echipaj de ... (vezi toată discuția)
Acuzat de savarsirea infractiunii de lovire si alte violente ContSters330266 ContSters330266 In data de 5 septembrie 2014 sotul meu a avut o discutie cu o vecina dupa care persoana respectiva la acuzat pe sotul meu ca a lovit-o in zona lombara dupa ... (vezi toată discuția)