avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Hotarare AGA firma securitate pentru licentiere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Hotarare AGA firma securitate pentru licentiere

Buna seara. Am nevoie de ajutorul dvs. pentru completarea actelor necesare dosarului de licentiere a firmei la politie.
Mi se cere dovada calităţii de conducător conform Legii nr. 31/1990 pentru directorul general/executiv desemnat să conducă activitatea tehnică (hotărârea A.G.A./C.A. / contractul de muncă/extras Revisal şi fişa postului).
Eu sunt administrator al societatii, ce fel de hotarare AGA trebuie sa fac, mai exact ce trebuie sa contina ca decizie?
Multumesc,

Alte discuții în legătură

Hotarare aga firma securitate alexduma alexduma Buna seara. Am nevoie de ajutoru dvs. pentru completarea actelor necesare dosarului de licentiere a firmei la politie. Mi se cere dovada calităţii de ... (vezi toată discuția)
Subiect: hotarare aga firma securitate EDWART EDWART Buna seara. Am nevoie de ajutoru dvs. pentru completarea actelor necesare dosarului de licentiere a firmei la politie. Mi se cere dovada calităţii de ... (vezi toată discuția)
Licentierea societatilor specializate in domeniul sistemelor de alarmare impotriva efractiei Domnul D. Domnul D. Buna ziua, Dosarul care se depune trebuie sa contina si o \"\"declaratie pe propria raspundere cu privire la obligatia pastrarii confidentialitatii datelor si ... (vezi toată discuția)