avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Hotarare AGA firma securitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Hotarare AGA firma securitate

Buna seara. Am nevoie de ajutoru dvs. pentru completarea actelor necesare dosarului de licentiere a firmei la politie.
Mi se cere dovada calităţii de conducător conform Legii nr. 31/1990 pentru directorul general/executiv desemnat să conducă activitatea tehnică (hotărârea A.G.A./C.A. / contractul de muncă/extras Revisal şi fişa postului).
Eu sunt administratorul societatii ce fel de hotarare aga trebuie sa fac, mai exact ce trebuie sa contina ca decizie?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Snopy , utilizator 09:31, 23 Martie 2017
Buna seara,
V-am trimis un mesaj privat.
Buna ziua,
puteti va rog sa transmiteti mesajul si modul de rezolvare al problemei mentionate si pe forum.
Sunt si eu interesat de aceeiasi chestiune.

Multumesc!

strutum a scris:

Buna seara,

Buna seara,
Va rog sa-mi transmiteti si mie mesajul si modul de rezolvare al problemei mentionate sau sa-l postati pe fomum.
Sunt interesata de aceeasi chestiune.
Plus mai am o intrebare.Tot pentru obtinerea licentei se cere "declaraţia pe propria răspundere cu privire la obligaţia păstrării confidenţialităţii datelor şi informaţiilor obţinute în procesul muncii, potrivit art. 32 din Lege" insa nu stiu la care lege se refera. Ma puteti ajuta?
Va multumesc.
Buna ziua,
Am si eu aceiqsi problema.
Ma puteti ajuta?
Va multumesc
strutum a scris:

Buna seara,

Buna ziua,
Sunt interesat si eu de subiect.
Mi se cere de la politie:
- dovada calitatii de conducator conform Legii nr. 31/1990 pentru directorul general/executiv desemnat sa conduca activitatea tehnica (hotarârea A.G.A./C.A., contractul de munca/extras Revisal si fisa postului).

Ma puteti ajuta si pe mine.

Va multumesc pentru timpul alocat!

strutum a scris:

Buna seara,

Alte discuții în legătură

Hotarare aga firma securitate pentru licentiere drecip drecip Buna seara. Am nevoie de ajutorul dvs. pentru completarea actelor necesare dosarului de licentiere a firmei la politie. Mi se cere dovada calităţii de ... (vezi toată discuția)
Subiect: hotarare aga firma securitate EDWART EDWART Buna seara. Am nevoie de ajutoru dvs. pentru completarea actelor necesare dosarului de licentiere a firmei la politie. Mi se cere dovada calităţii de ... (vezi toată discuția)
Sa - delegare responsabilitati c.admin - directori / emitere decizii andx andx Intr-un SA, Consiliul de Administatie poate delega unui director de sucursala responsabilitatea emiterii unei Decizii de sanctionare disciplinara a unui ... (vezi toată discuția)