Buna seara. Am nevoie de ajutoru dvs. pentru completarea actelor necesare dosarului de licentiere a firmei la politie.
Mi se cere dovada calităţii de conducător conform Legii nr. 31/1990 pentru directorul general/executiv desemnat să conducă activitatea tehnică (hotărârea A.G.A./C.A. / contractul de muncă/extras Revisal şi fişa postului).
Eu sunt administratorul societatii ce fel de hotarare aga trebuie sa fac, mai exact ce trebuie sa contina ca decizie?
Multumesc,
Va rog sa ma ajutati si pe mine in aceeasi chestiune
La politie se cere:
- dovada calitatii de conducator conform Legii nr. 31/1990 pentru directorul general/executiv desemnat sa conduca activitatea tehnica (hotarârea A.G.A./C.A., contractul de munca/extras Revisal si fisa postului).
In actul constitutiv sunt asociat unic si administrator dar nu doresc sa fiu si angajat.
Multumesc anticipat
Buna ziua ma puteti ajuta si pe mine cu aceeasi problema ?
declaraţia pe propria răspundere cu privire la obligaţia păstrării confidenţialităţii datelor şi informaţiilor obţinute în procesul muncii, potrivit art. 29 din Lege
si o hatarare AGA pt.administrator (Mi se cere dovada calităţii de conducător conform Legii nr. 31/1990 pentru directorul general/executiv desemnat să conducă activitatea tehnică (hotărârea A.G.A./C.A. / contractul de muncă/extras Revisal şi fişa postului).
Va multumesc pt. ajutor un model mi-ar fid e folos.