avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie si indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie si indemnizatie

Buna,sotia este in CCC ,copilul va face 2 ani in 12 iunie,ea este insarcinata si va trebui sa nasca luna asta si am hotarat sa raman eu tatal in concediu crestere copil pe o perioada de 2 ani,am vrea sa stim daca sotia s-ar intoarce mai repede la munca ar putea beneficia de acel stimulent de insertie pana la 3 ani?

Alte discuții în legătură

Renunțare la concediul de creștere a copilului înainte de termen: poate intra în ccc celălat părinte? se primește stimulent de inserție în acest caz? ovit ovit Bună ziua! Dacă până în prezent beneficiez de concediu de creștere copil în calitatea de tată și sot...pot sa renunt la dreptul meu si sa revin la ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de indemnizatie pentru concediu crestere copil? elenadoina1988 elenadoina1988 Buna ziua.O intrebare as avea si eu. Mi-am schimbat locul de munca recent. Anterior am lucrat 2 ani iar intre fostul loc de munca si actualul este o pauza de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului Laur250 Laur250 Buna Seara, Sunt in situatia urmatoare: sotia mea este insarcinata si urmeaza sa nasca anul acesta in iulie, ea nu lucreaza si nu a lucrat in ultimile 12 ... (vezi toată discuția)