avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Venituri Pt calcul indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Venituri Pt calcul indemnizație creștere copil

In condițiile in care sunt angajata cu norma întreaga, am avut tot anul 2016 si venit din chirie înregistrat legal, am in continuare acest venit, am 2 întrebări:
1. Am voie după ce intru in concediu creștere copil sa mai am o sursa de venit lunară chiria unui apartament? (Voi intra in concediu medical de naștere in Aprilie si in cel de creștere a copilului August)
2. Venitul din chirie se ia in considerare la calcularea venitului pentru concediul de creștere a copilului pana la 2 ani?

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal angajata + pfa activ s_alina s_alina Daca sunt angajata si in paralel am un pfa activ si intru in concediu prenatal de la angajator, mai pot sa desfasor activitate pe pfa pana la nastere? (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Christiana30 Christiana30 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta. Ma aflu in concediu crestere copil si am ales initial varianta de indemnizatie pana la implinirea ... (vezi toată discuția)
Insarcinata in timpul concediului pentru cresterea copilului pana la 2 ani noa.brigi noa.brigi Va rog sa-mi raspundeti daca se poate! Sunt in concediu de crestere a copilului pana la 2 ani, si am ramas gravida. In august ar trebui sa lucrez dar voi ... (vezi toată discuția)