Buna ziua, am cumpărat o locuința (situată la parter) prin act de adjudecare la licitație. Nu am istoricul casei ( actele), dar din câte am înțeles nu are autorizație pentru construcția balconului. Ce demersuri îmi sunt necesare pentru a intra in legalitate cu acest balcon? Mulțumesc anticipat
Verificati temeinic daca situatia reala corespunde cu extrasul de carte funciara,document care ar trebui sa existe la dosarul de executare silita
Daca balconul nu detine documente justificative,este necesar sa realizati proiect tehnic,
autorizatie de constructie,certificat de urbansim,proces verbal receptie
Copie ale documentelor mentionate trebuiesc depuse atat la asociatia de proprietari cat si la ocpi pentru cadastru
Va mulțumesc frumos. Pentru început voi cere de la cartea funciară o copie a doc.cadastrale iar apoi ( dacă nu este inclus) voi face următorii pași pe care Dvs. mi-ați scris ca trebui parcurși. Va mulțumesc.
Balcon parter
alinaolteanu19
Buna ziua.
Ma confrunt cu următoarea situatie....stau la parter cu balcon construit de fostul proprietar, la cererea mea s a făcut doar cadastru de către ... (vezi toată discuția)