avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Balcon parter
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Balcon parter

Buna ziua.
Ma confrunt cu următoarea situatie....stau la parter cu balcon construit de fostul proprietar, la cererea mea s a făcut doar cadastru de către fostul proprietar, apare în evidențele fiscale însă nu am AC. Normal in urma numeroaselor controale din ultima vreme m am trezit cu poliția locală la usa fotografiind balconul si dându mi o invitație pentru lămurirea situației. Întrebarea mea este ce pot sa mi faca daca am doar cadastru pe Balcon?
Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:06, 15 Februarie 2018
Vi se poate aplica sanctiunea amenzii cu obligarea de a intra in legalitate
Este subiect amplu discutat pe forum cu pozitii pro si contra
Daca ati primit invitatie,prezentati politiei extrasul de carte funciara si vedeti concluziile politiei
Legal,orice constructie nou edificata trebuie sa parcurga procedura legal prevazuta proiect tehnic,autorizatie de constructie,certificat de urbanism,proces verbal de receptie finala,
depunerea documentelor la asociatia de proprietari,la cadastru
Nu inseamna ca daca prin diferite manevre a fost notat balconul la cartea funciara -fara documente legale de executare,autoritatile nu pot solicita relatii la cadastru sa li se prezinte documentele justificative

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor! probleme balcon construit la parter - posibil abuz politia locala iulian1986 iulian1986 In anul 2007 am cumparat un apartament cu 3 camere si un balcon de 19,54 metri patrati la parter. Anul acesta m-am hotarat sa il renovez dar culmea cand sa ... (vezi toată discuția)
Achizitionare apartament prin credit ipotecar cu balcon construit fara autorizatie Clara_Elena Clara_Elena Buna ziua, Ieri am semnat antecontractul de v-c pentru un apartament ce are construit un balcon fara autorizatie. Acest balcon este mentionat in ... (vezi toată discuția)
Autorizație construcție balcon Bamsikutta Bamsikutta Buna ziua, am cumpărat o locuința (situată la parter) prin act de adjudecare la licitație. Nu am istoricul casei ( actele), dar din câte am înțeles nu ... (vezi toată discuția)