avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plafon plati/incasari
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plafon plati/incasari

Buna ziua,
Lucrez la o societate care are un CUI diferit pe punctul de lucru pt.ca are 20 de salariati, dar are caserie si la punctul de lucru si la sediul firmei. Declaratii se fac pe CUI-ul de la sediu firmei (mai putin impozitul/salarii care se declara distinct pe fiecare cui).
Intrebarea mea este : Ce plafon trebuie sa respect pt incasarile si platiile de la persoanele juridice, de 10.000 lei/zi/societate sau de 10.000 lei/zi/fiecare caserie ?!
Va multumesc anticipat pt.raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Plata contributiilor pentru angajaticu sediu secundar in alt oras fata de sediul principal alina.ciocoiu2011 alina.ciocoiu2011 am sediul societatii in Iasi si un sediu secundar in Bucuresti, insa toate declaratiile si plata contributiilor se face la Iasi, inclusiv pentru personalul din ... (vezi toată discuția)
Desfasurare activitate punct lucru Aneka_ro Aneka_ro Buna ziua, As dosi sa aflu care este legea care reglementeaza activitatea punctelor de lucru.(care sunt obligatiile angajatorului). Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru valery valery Ce acte sunt necesare ptr a deschide un punct de lucru dupa infiintarea firmei si ce preturi trebuie sa platesc la ORC si apoi la avocat? Daca ma poate ajuta ... (vezi toată discuția)