avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... procura
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

procura

Buna ziua!
in cazul in care cei 2 soti sunt proprietari ai unui imobil,unul dintre ei-sotul se deplaseaza f greu pt vinderea imobilului pt a evita deplasarea acestuia,se poate intocmi procura la notar pentru sotie ?
cat timp este valabila procura?
camcare ar fi pretul acesteia,va rog?
Da, se poate.
E valabila 3 ani.
Onorariul minim e 70 lei+ Tva, adica 83,30 lei.
La care se adauga inscrierea in Registrul National Notarial de Evidenta a Procurilor, 5 lei + Tva, adica 5,95 lei.
termenul de valabilitate poate fi si mai mare de trei ani si mai mic de trei ani. mandantul decide, daca nu prevedeti un alt termen este valabila trei ani.
Procura speciala are un termen de valabilitate de trei ani, daca nu se specifica un alt termen , in cuprinsul acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre imputerniciri Mari P Mari P Buna ziua,as vrea sa stiu si eu daca se poate prelungi valabilitatea unei imputerniciri notariale daca mandatarul nu mai este in tara.Vreau sa vand o ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren boholt boholt As dori sa aflu daca doresc sa cumpar un teren intravilan, la tara, daca se plateste TVA la valoarea contractului de vanzare-cumparare. Pe de alta parte, daca ... (vezi toată discuția)
Procura notariala cielodellasera cielodellasera Buna seara. As dori sa stiu daca este valabila si legala o procura notariala prin care o persoana este imputernicita sa vanda un imobil inclusiv sie insasi. Va ... (vezi toată discuția)