Am depus cerere de restituire teren intravilan in Martie 1991 cu Lg.18/1991,pt.ca la data respectiva nu mai era alta,insa nu am primit nici un raspuns de la Primarie,astfel ca m-am adresat cu cerere la Institutia Prefectului.La randui a trimis
adresa catre Primaria de care apartin in data de 24.05.2006 pt.solutionarea petitiei si astfel am primit instiintarea prin recomandata cu tabelul actelor ce trebuie depuse la dosarul ce urmeaza a fi facut.Intre timp a aparut Lg.10/2001 care prevedea ca trebuie facuta notificare,insa eu nu am aflat de aceasta Lege fiind convins ca Lg.18/91 si 247/2005 va rezolva cererea mea de restituire sau recompensare materiala pt.imobilul respectiv pe care actual
se afla construite, bloc de locuinte,trotuar,sosea si linie de tramvai.
Primaria ne solutionand cererea mea pana la data aparitiei Lg.165/2013,a trimis dosarul la PMB spre solutionare conform Lg.10/2001.
Intrebare: Daca nu am facut notificare la Lg.10/2001,mai este valabila cererea mea depusa la Primarie conform Lg.18/1991 ?
Va rog raspuns, si va multumesc.
Speta legea 18
ruta2012
Buna seara! Am si eu o speta in care Primaria mi-a respins, in mod total eronat zic eu, cererea de restituire pe motiv ca nu m-am adresat in timp in baza Legii ... (vezi toată discuția)