avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adapost temporar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adapost temporar

Sunt angajata la un centru de noapte ca asistent medical generalist ,pe perioda sezonului rece se mai deschide un adapost temporarar pentru persoane fara adapost .La adapostul temporar lucram prin rotatie tot personalul de specialitate (sef centru,asistent social,psiholog,asistent medical )de la 8 -16 cate unul singur pe tura facand munca de paza .Intrebarea mea este ,este normal ,legal ,sa facem noi munca de paza doar prin directivele verbale directorului executiv ca amandoua centre sunt de permanenta si noi trebuie sa asiguram paza indiferent de functia care suntem angajati.Precizez ca centru are si agenti de paza dar care lucreaza de la ora 16 la 22 la adapostul temporar,iar noaptea politia locala

Alte discuții în legătură

Dreptul muncii - supravegherea starii de sanatate a unui paznic Crăciun Petronela Crăciun Petronela Buna ziua!Sunt salariat la stat functia paznic de 13ani in urma cu 9ani mi sa descoperit o hipotiroidie autoimuna si tahicardie cardiaca datorata tiroidei am ... (vezi toată discuția)
Schimbarea programului de la tură de noapte la tură de zi Ilenutza78 Ilenutza78 buna ziua! lucrez în ture de zi și de noapte și aș dori să știu dacă trebuie la medicina muncii fișa de riscuri profesionale ,deoarece am solicitat ... (vezi toată discuția)
Cate ture de noapte ? gabrielspp gabrielspp este legal ca o salariata care lucreaza in ture sa fie pusa pe grafic consecutiv 4 ture de noapte ? (vezi toată discuția)