avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Eroare materială în hotărârea ce soluționează ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Eroare materială în hotărârea ce soluționează cererea de reexaminare a timbrajului

Hotărârea ce soluționează cererea de reexaminare a timbrajului menționează că ultima zi în care putea fi introdusă cererea era o dată care era sărbătoare legală (Unirea Principatelor, 24 ianuarie 2017). Pe baza acestui fapt eronat, dar reținut, cererea a fost respinsă, admițându-se excepția tardivității ridicată din oficiu, dar nepusă în discuția părților.

Cum se poate ataca această hotărâre definitivă? Înțeleg că nu se poate face acest lucru odată cu atacarea hotărării prin care se soluționează cererea din dosarul principal, prin recurs.

Alte discuții în legătură

Zile libere in anul 2017 petronela_gav petronela_gav Buna ziua! Care sunt zilelle libere din anul 2017? 24 ianuarie 2017 este zi libera? Codul Muncii a fost modificat? (vezi toată discuția)
Taxa pt. indreptare erori materiale? cris_deo cris_deo Buna ziua. Am primit o decizie civila ca urmare a judecarii unei actiuni in instanta. In incheierea acestei decizii am obsrervat ca atat numele meu cat si ... (vezi toată discuția)
Exceptia de tardivitate invocata in recurs duduionescu duduionescu O societate comerciala a formulat o plangere contraventionala. Intimata (institutie publica) a invocat exceptia tardivitatii plangerii contraventionale. ... (vezi toată discuția)