avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... BRANSAMENT ELECTRIC
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

BRANSAMENT ELECTRIC

Bune ziua. doresc sa introduc curent electric la o casa de vacanta. bransamentul trebuie sa treaca peste o gradina proprietate privat si legat la un stalp montat inafara terenului privat pe teren public. stalpul este montat de un an si este al altei persoane care a introdus curentul la casa de vacanta al dansului. mentionez ca nu se umbla la bransamentul al carei este stalpul ci va merge in paralel cu acesta.
INTREBARE: care sunt conditiile si masurile legale pentru a se putea executa lucrarile de bransament si monta pe stalp avand in vedere ca stalpul este al persoanei respective. Trebuie sa cumpar alt stalp sa-l montez langa stalpul respectiv sau acesta a intrat in patrimoniul IREC-ului. Sunt norme de legale pt montarea unui bransament pe un stalp deja asamblat pt a nu se face o padure de stalpi pt fiecare casa de vacanta si acesta intra in inventarul IREC care poate face instalarea bransamentelor fara acordul proprietarului. exista perioada si cat pana IEC intra in posesia totala a stalpului. va multumesc.

Alte discuții în legătură

Bransament electric socaciugheorghe socaciugheorghe Bune ziua. doresc sa introduc curent electric la o casa de vacanta. bransamentul trebuie sa treaca peste o gradina proprietate privat si legat la un stalp ... (vezi toată discuția)
Bransare teren la utilitati ContSters94154 ContSters94154 este o gospodarie in vecinatatea terenului meu care are tras curent - este vorba de un bransament privat (adica omul la vremea respectiva a platit si stalpii ... (vezi toată discuția)
Brasament lumina Zefelix Zefelix Stau la casa . Eu cu vecina am platit pt stalpul de lumina in 2009 si a fost montat intre casele noastre in drum . Un alt vecin de pe strada mea vine si isi ... (vezi toată discuția)