avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... despagubiri reziliere contract telekom inainte de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

despagubiri reziliere contract telekom inainte de termen

Socrul meu a avut un contract de tel.fixa+internet cu Telekom pt.o per de 24 luni care expira in iulie 2017.Intrucat este f.bolnav cu grad de handicap , s-a mutat la un frate intr-o alta localitate si deci contractul de la fostul sau domiciliu l-a reziliat prin cerere de reziliere trimisa pe site-ul Telekom si ulterior verbal , fiind contactat de un operator Telekom in octombrie 2016, platind la zi toate facturile catre Telekom.In 3.02.2017 i-a venit mesaj pe tel.mobil de la KRUK in care scria sa achite suma de 211 ron , daune reziliere inainte de termen TELEKOM.
Avand in vedere noile reglementari legale va rog sa ma indrumati in rezolvarea acestei situatii, este obligat dpdv legal sa plateasca aceasta suma?Multumesc.

Alte discuții în legătură

O unitate scolara poate rezilia un contract? silvia catrina silvia catrina In aprilie 2016 am incheiat un contract cu o firma protejata pentru servicii de depozitare arhiva pentru noua luni,contract care s-a prelungit automat de doua ... (vezi toată discuția)
Abonat fără contract ?? ContSters499453 ContSters499453 În luna octombrie 2017 , în urma unei solicitări telefonice, am instalat serviciul de internet fix de la Telekom. Nu am primit nici un contract la ... (vezi toată discuția)
Cerere valoare redusă cornel2222 cornel2222 Bună seara, dacă mă poate ajuta cineva cu o lămurire ce înseamnă cererea cu valoare redusă, pe portalul judecătoriei apar cu un dosar înaintat de ... (vezi toată discuția)