In aprilie 2016 am incheiat un contract cu o firma protejata pentru servicii de depozitare arhiva pentru noua luni,contract care s-a prelungit automat de doua ori pana acum,in ianuarie 2017 si octombrie 2017 pentru ca asa era prevazut in contract.De la 1 sept 2017 suntem obligati sa contribuim la fondul pentru handicap cf Ord.60/2017 modificare la Legea 448/2006 si am trimis o notificare de reziliere la care mi s-a raspuns ca nu pot rezilia contractul pentru ca nu am trimis notificarea la timp.Intrebarea mea este:contractul poate fi reziliat?ni s-a raspuns ca fie se va derula ca si pana acum pana la expirarea contractului cu notificare in timp util ,fie platim o singura data intreaga suma din contract .Multumesc!
Trebuie vazute clauzele contractuale ,
din punct de vedere legal se poate solicita rezilierea unui contract din anumite motive (ex.neexecutarea obligatiilor ,sau neachitarea pretului depinde de situatie)
Raspunsulul este DA puteti solicita rezilierea lui.
Cu drag
Abonament orange
scorpyo04
Buna ziua ,
Recent am efectuat preluarea unui abonament orange care o avea pe bunica mea ca titular fara a beneficia de telefoane cu preturi speciale nici ... (vezi toată discuția)