avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... O unitate scolara poate rezilia un contract?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

O unitate scolara poate rezilia un contract?

In aprilie 2016 am incheiat un contract cu o firma protejata pentru servicii de depozitare arhiva pentru noua luni,contract care s-a prelungit automat de doua ori pana acum,in ianuarie 2017 si octombrie 2017 pentru ca asa era prevazut in contract.De la 1 sept 2017 suntem obligati sa contribuim la fondul pentru handicap cf Ord.60/2017 modificare la Legea 448/2006 si am trimis o notificare de reziliere la care mi s-a raspuns ca nu pot rezilia contractul pentru ca nu am trimis notificarea la timp.Intrebarea mea este:contractul poate fi reziliat?ni s-a raspuns ca fie se va derula ca si pana acum pana la expirarea contractului cu notificare in timp util ,fie platim o singura data intreaga suma din contract .Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Avocat Minoi , utilizator 14:43, 20 Ianuarie 2018
Buna ziua,

Trebuie vazute clauzele contractuale ,
din punct de vedere legal se poate solicita rezilierea unui contract din anumite motive (ex.neexecutarea obligatiilor ,sau neachitarea pretului depinde de situatie)
Raspunsulul este DA puteti solicita rezilierea lui.
Cu drag
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018
Avocat Minoi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Upc-ro refuza sa inchida contractul pentru furnizare servicii internet conform perioadei contractuale anaan2016 anaan2016 Buna Ziua, Perioada contractuala a expirat in Ianuarie 2016. Am depus notificare de reziliere cu 30 de zile inainte de expirarea perioadei contractuale, ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de prestari servicii c-mihaela c-mihaela Buna, as dori sa stiu cum pot rezilia un contract de prestari servicii (pachet de servicii software) daca contractul a intrat in vigoare la data de 1 mai 2007 ... (vezi toată discuția)
Abonament orange scorpyo04 scorpyo04 Buna ziua , Recent am efectuat preluarea unui abonament orange care o avea pe bunica mea ca titular fara a beneficia de telefoane cu preturi speciale nici ... (vezi toată discuția)