avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Recuperare bani polita RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Recuperare bani polita RCA

buna ziua, am platit o polita valabila cu data de 06.02.2017, dar am reusit sa inscriu masina cu data de 02.02.2017, bineinteles ca mi-a respins dosarul ca nu era valabila asigurarea. Ca sa nu pierd randul si sansa sa inscriu masina am facut o alta polita cu data de 02.02.2017. Intrebarea mea este: pot sa recuperez cumva banii pe una din polite? multumesc frumos pt raspus.
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 14:29, 14 Februarie 2017
Greu de crezut că ați făcut altă poliță, dar antedatată (polițele RCA se emit on-line)...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta plata rca pentru date eronate bogdan2005 bogdan2005 Buna ziua, Numele meu este Bogdan si detin o firma de transport persoane. In perioada ianuarie - februarie, am facut 4 polite RCA la 4 microbuze ... (vezi toată discuția)
Franciza casco adriansera adriansera Buna ziua, zilele trecute am avut un accident cu masina personala in sensul ca un participant la trafic cu un moped nu s-a asigurat la schimbarea directiei de ... (vezi toată discuția)
Refuz despăgubire casco Kst21 Kst21 Buna ziua , va prezint urmatoare situatie, in care solicit ajutor. Sotia a lovit o masina parcata pe strada. Autoturismul parcat nu deține asigurare polita ... (vezi toată discuția)