avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Model hotărâre aga si contract comodare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Model hotărâre aga si contract comodare

Buna seara as avea nevoie de model de hotarare aga pt un asociat sa fie reprezentat de administrator la registru comertului si contract de comodare pentru un spatiu comercial.

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social, administrator si date identificare asociati RMD_82 RMD_82 Buna ziua, Sunt novice in domeniul asadar va rog sa ma ajutati, ca nu mai stiu cum sa continui... Am urmatoarea situatie la o societate comerciala cu 2 ... (vezi toată discuția)
Infintare sedii secundare lovejusttobeloved lovejusttobeloved Buna ziua, Reprezint un S.R.L cu un singur asociat unic/ administrator care are o retea de magazine in dezvoltare. Urmeaza sa deschidem noi magazine si de ... (vezi toată discuția)
Acte infiintare spatiu gabitza1980 gabitza1980 va rog sa-mi spuneti daca actele pe care le enumar mai jos sunt complete pentru infiintare spatiu pentru punct de lucru: - declaratie privind detinerea si ... (vezi toată discuția)