avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... lege privind plata liftului intr-un bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

lege privind plata liftului intr-un bloc

Buna seara.As dori sa-mi spuneti daca exista o lege prin care esti obligat sa platesti intr-un bloc liftul la etajul 1, acesta nefiind functional si inutilizabil la etajul 1.In plata intretinerii platesc un serviciu (respectiv liftul) de care nu pot beneficia.Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez.Multumesc si astept raspuns.


Ultima modificare: Luni, 6 Februarie 2017
gmecmha, utilizator
Cel mai recent răspuns: gmecmha , utilizator 06:33, 7 Februarie 2017
Cei de la parter si et 1 pot fi scutiti de plata energiei ptr lift dar trebuie sa contribuie la cheltuielile de service.
Nu ma deranjeaza sa-l platesc atata timp cat il pot folosi. Dar daca nu se poate folosi este normal sa-l platesc?
In mod normal trebuie sa fie in stare de functionare.
Daca este blocat intentionat sa nu fie folosit de cei de la et 1 atunci nu ar trebui sa platiti service-ul.
Discutati cu presedintele si vedeti care sunt cauzele.
Am discutat cu administratora care mi-a comunicat ca a ridicat aceasta problema in sedinte dar nu s-a facut nimic.Si bineinteles ca nu o sa se faca nici de acum incolo.Eu intreb daca e normal,legal sa platesc un serviciu de care nu pot beneficia.Si care sunt pasii de urmat.
Sa solicitati un punct de vedere din partea presedintelui si sa solicitati scutirea de la plata pana la remedierea siruatieim apelati si la ceilalti vecini de etaj si faceti impreuna o notificare scrisa.

Alte discuții în legătură

Legea lifturilor ianniglx ianniglx Cea mai stupida lege din cate exista in romania legea privind lifturile: este normal sa platesti intretinere lift atata vreme cat stai la parter sau demisol ... (vezi toată discuția)
Repartizare cheltuieli lift ascociatie de proprietari Pop_Marcel Pop_Marcel Buna ziua, locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje unde avem ascensor pt care platim un abonament de intretinere lunara respectiv un abonament de curent, insa ... (vezi toată discuția)
Plata electricitate lift gabrielamona gabrielamona Vreau sa intreb daca plata energiei electrice pentru lift poate fi defalcata prin contorizare separata si repartizata doar pentru etajele superioare.Ma ... (vezi toată discuția)