avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul indemnizatie de crestera copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul indemnizatie de crestera copilului

Buna ziua.Am si eu o nelamurie daca ma puteti ajuta.Am depus dosarul de CCC in dec pe 19.Pe adeverinta de salariu pe ultimile 24 luni la venit net realizat apar anumite sume iar pe flutuasii mei de acasa alte sume la venit net.Nu ar trebuie sa fie aceasi sume pe lunile respective?Cum calculeaza de la servici venitul net si unde ar trebui sa merg sa intreb ptr a ma lamuri?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:42, 7 Februarie 2017
Mergeti la angajator si vedeti ce va spune.

In adeverinta pentru indemnizatie se trece salariul net incasat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere Liliana2015 Liliana2015 Buna ziua. As dori sa ma lamuriti si sa-mi spuneti ce sa fac in urmatoarea situatie: Am avut un proces pe rol la judecatorie in dec 2013 ptr pensie de ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu de risc maternal Agripin Agripin Ma puteți ajuta va rog cu calculul unui concediu de risc maternal ? Salariul brut pe luna octombrie a fost 2200, iar din noiembrie a fost 2520. Mulțumesc (vezi toată discuția)
Mod de calcul indemnizatie ccc florinact florinact Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine sa rezolv urmatoarea problema: angajata cu salariu minim pe economie, am nascut pe 24 ianuarie 2007 si sunt in CIC ... (vezi toată discuția)