Buna ziua. As dori sa ma lamuriti si sa-mi spuneti ce sa fac in urmatoarea situatie:
Am avut un proces pe rol la judecatorie in dec 2013 ptr pensie de intretinere. Instanta a hotarat sa mi se retina 25 % din venitul net de la data de decembrie 2013 pana cand reclamanta termina studiile dar nu mai tarziu de varsta de 26 de ani, si sa-i dau o anumita suma in plus. In noiembrie 2014 s-a dat aceasta pronuntare de judecatorie. Am mers la un executor si i-am pus acea suma la dispozitia executorului ptr reclamanta. Reclamanta a facut apel si nu si-a ridicat suma consemnata si nici nu a dat curs notificarii de a-mi trimite un cont bancar si adeverinta din care sa reiasa ca este studenta.Apelul facut de reclamanta a fost respins si am obtinut cheltuieli de judecata. Hotararea inca nu mi-a ajuns acasa. Dar reclmanta a pus un executor sa ma execute ptr retinerea de 25% din decembrie 2013 pana in martie 2015. Eu daca merg si depun la executorul meu acea suma tot la dispozitia executorului ptr a veni sa o ridice de ce trebuie sa-i platesc cheltuieli de executare? Este normal sa ma execute prin bunuri mobile? Eu am fost de acord sa mi se retina din salariu pana la 1/2 ptr a reveni la normal dar cica ei ma pot executa pe bunuri mobile daca nu le dau banii toti odata. In cazul in care la mine la munca nu este o baza legala de poprire pe salariu cum procedez? Daca trimite executorul lor hotararea ptr a se trece la poprire de ce sa le platesc cheltuieli de executare cand eu am cerut prin executorul meu contul de virare a sumei si nu s-au conformat. Va rog respectuos sa-mi spuneti cum sa procedez?
Multumesc frumos.