avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plafonare indemnizație concediu maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plafonare indemnizație concediu maternitate

Buna ziua!
As dori sa stiu ,la perioadele cu salariu minim 1250 lei care este plafonul pentru indemnizația maternitate a unei asigurate cu program 2 ore /zi?
Adică daca se reduce valoarea de 15000 lei la 3750 lei ?.

Alte discuții în legătură

Calcul concediu de odihna cristinasova cristinasova Buna ziua! Concediul de odihna se calculeaza in functie de salarul brut sau net? ex. daca am salar minim pe economie si trebuie sa iau banii pe concediu din ... (vezi toată discuția)
Plafon maxim calcul concediu medical Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua Media veniturilor brute realizate de catre un salariat pe ultimele 6 luni este de 9833 lei. Veniturile lunare brute pe lunile respective au fost ... (vezi toată discuția)
Plafon colaborare pe perioada concediului de maternitate eliz_k eliz_k Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati, daca se poate, cu un raspuns. Am un loc de munca principal si urmeaza sa intru in concediul de maternitate pe ... (vezi toată discuția)