avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... refuzul asociatiei de a raspunde la sesizarile facute ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

refuzul asociatiei de a raspunde la sesizarile facute in scris

buna ziua, as dori sa aflu care este modalitatea de a obliga asociatia de proprietari sa raspunda la sesizarile in scris pe care fac, deoarece motiveaza ca nu-mi vor mai raspunde deoarece le folosesc impotriva lor pentru a-i putea actiona in judecata. Am dreptul sa primesc raspuns la solicitari conform 230/2007 sau nu ? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:12, 7 Februarie 2017
Care este temeiul de drept in baza caruia ati motivat sesizarea adresata asociatiei de proprietari ?
Legal,ar fi ca reprezentantii asociatiei de proprietari -daca exercita atributiile ce le revin in limitele dispozitiilor in vigoare sa raspunda la sesizarile oficial si temeinic adresate
Daca insa exista situatii de nerespectare a dispozitiilor in vigoare,daca exista diferende de opinie,sunt situatii in care se refuza a se raspunde la sesizari
Conditionat de solicitarile adresate-daca reprezentantul legal al asociatiei de proprietari nu isi asuma respondsabilitatea sa raspunda la sesizari,puteti sesiza oficial serviciul specializat din primarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotararea adun.gen.a propr. neafisata public danasorcoi danasorcoi buna, in urma adun gen a propr. nu s-a afisat nimic in leg. cu hotararea acesteia.sa fac cerere catre asociatie sau sesizare la primarie? cf.legii 230 ar fi ... (vezi toată discuția)
Administratorul nu are curs de calificare. cenzor-ul nu are studii ... contsters111 contsters111 Administratorul nu are curs de calificare. Cenzor-ul nu are studii economice sau juridice. Acestia sunt din anul 2012 , respectiv 2004. Asociatia de ... (vezi toată discuția)
Unde pot reclama adminstrator si presedinte bloc pentru nereguli? justitiara17 justitiara17 Buna ziua, stiu ca aceasta intrebare a fost deja adresata de mai multe ori, insa raspunsul de a ne adresa Departamentului din cadrul Primariilor care se ocupa ... (vezi toată discuția)