avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Despre proprire și descoperire de card
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Despre proprire și descoperire de card

Ma numesc Olteanu Irina și am o nelămurire
Cel mai recent răspuns: , 17:47, 7 Februarie 2017
Bună ziua am o propire pe salar am jumătate de an de când îmi oprește dar eu acum 3 ani în urma am făcut o descoperire de card și în fiecare luna îmi Oprea 30de lei dar astăzi am luat salariul și mia oprit tot adică proprire și descoperirea și n-am luat nimic salar a zis cei de la banca ca mia expirat contractul la descoperire de card și mia oprit toți bani adică nu ia mai dat nimic din salar ai corect asa sau e trebuie sa fac

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema broker de credite maryus22 maryus22 Sa va spun povestea mea.Dupa cateva incercari esuate la cateva banci sa-mi fac un card de credit cu o limita macar de 1000 RON,am fost refuzat din diferite ... (vezi toată discuția)
Popriri salariu luciffere luciffere Ma aflu in urmatoarea situatie. Datorita faptului ca nu mi-am mai putu platii creditele, 3 la numar, primele doua institutii au trimis angajatorului executare ... (vezi toată discuția)
Poprire cont de garantie beatrice_barbu beatrice_barbu Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: timp de 2 ani de zile mi s-a oprit 10% din salariu drept garantie, bani care s-au virat lunar intr-un cont. ... (vezi toată discuția)