avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozitare pe cladiri multiple
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozitare pe cladiri multiple

Va rog sa-mi comunicati daca la aceasta data, pot benefici a de noua prevedere legala care anuleaza majorarea impozitului pe cea de a doua locuinta detinuta, constatata abia azi de organele fiscale, care ma obliga sa platesc,difernta pe o perioda de 5 ani in urma.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 13:10, 9 Februarie 2017
Nu există o astfel de prevedere în codul fiscal. Consultați totuși și hotărârea consiliului local privind impozitele și taxele locale și verificați dacă există aprobate scutiri de majorări și penalități de întârziere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Esalonare obligatii fiscale persoane fizice elenaulmeanu elenaulmeanu Buna ziua,am primit azi un plic de la directia taxe si impozite prin care sunt somata sa platesc in 15 zile impozitul la masina+vreo doua amenzi si cheltuieli ... (vezi toată discuția)
Impozit RazvanPopa RazvanPopa Va salut, cu respect, si va rog sa ma ajutati sa gasesc cea mai buna solutie, eu neavand cunostinte in domeniu. Bunicii mei, la tara, nu au platit impozit nici ... (vezi toată discuția)
Inlesniri la plata impozitului datorat de persoane fizice ptr bugetul de stat szebeni arthur szebeni arthur buna ziua, in 2007 am castigat la bursa ptr care datorez un impozit de 3600 ron,problema este ca toti banii am investit tot la bursa si acum portofoliul ... (vezi toată discuția)