avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Comision
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Comision

Plata cotelor de cheltuieli conform listei de plata , efectuata prin internet, intre 2 banci diferite a generat un comision de incasare aferent OP din banca mea in banca asociatiei, evidentiat in extrasul acesteia, cine il suporta? Se adauga la taxele mele pe luna urmatoare? Sau le suporta asociatia de proprietari? Multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 22:42, 7 Februarie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plata cotelor dvs de intretinere prin internet-banking cine a decis sa se faca asa ?
Dvs sau asociatia ?
Cine a decis acest mod de plata, acela suporta si comisioanele inter-bancare....
Nu trebuie sa decida nimeni, atata timp cat asociatia are cont bancar.
Proprietarii au dreptul, nu o optiune aprobata, de a plati prin transfer bancar.

Comisionul trebuie reglementat. Daca asociatia accepta sa-l suporte, atunci si-l va asuma, daca nu, atunci il suportati dv.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Februarie 2017
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision bancar marianionescu1 marianionescu1 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti cine trebuie sa platesca comisionul aferent de depunere si de incasare, in cazul in care un proprietar face plata ... (vezi toată discuția)
Plata comision bancar asociație de proprietari eduardvl eduardvl Bună ziua, Se dă următoarea speță: În urmă cu mai mulți ani (2013) am făcut o plată dublă asociației de proprietari (respectiv am plătit prin ... (vezi toată discuția)
Impartirea cheltuielilor pe proprietari, la plata intretinerii prin ordin de plata latka latka Care sunt cheltuielile legate de contul bancar al unei asociatii ( in principiu m-ar interesa in mod specific la CEC Bank) si cum imparte cheltuielile pe ... (vezi toată discuția)