avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... UTILAJE PE FONDURI EUROPENE
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

UTILAJE PE FONDURI EUROPENE

buna seara. sint in conflict cu o firma de imputuri agricole. impotriva lor sa deschis un dosar de cercetare penala. acum ei au cerut insolventa firmei mele. eu am un proiect pe fonduri europene pe masura 112 de 18000 euro. am achizitionat utilaje agricole, si proiectul sa finalizat cu succes. mai am 1 an de monitorizare. INTREBARE ... EI POT SA IM-I VINDA UTILAJELE DIN ACEST PROIECT PE BANI EUROPENI?

Alte discuții în legătură

Fonduri europene-masura 112 mobilatrend mobilatrend Buna seara, Este posibil sa cumperi cu fonduri europene terenuri agricole-prin masura 112-si apoi sa cesionezi aceste terenuri unei alte firme a pentru a le ... (vezi toată discuția)
Terenurile agricole fara intabulare pot fi executate? alinionel alinionel buna ziua. sint intr-un conflict cu o anumita firma ,si detin citeva terenuri agricole care nu fac obiectul acestui conflict. intre firma mea si cealalta ... (vezi toată discuția)
Ce mai pot face ? daponte stefan daponte stefan Aceeasi rugaminte am postat-o pe sectiunea recuperari creante , insa nu am primit nici un raspuns , poate datorita faptului ca nu mai sunt solutii (ceea ce nu ... (vezi toată discuția)