avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită terenurile agricole fara intabulare pot fi executate?
Discuție deschisă în Executare silită

terenurile agricole fara intabulare pot fi executate?

buna ziua. sint intr-un conflict cu o anumita firma ,si detin citeva terenuri agricole care nu fac obiectul acestui conflict. intre firma mea si cealalta firma a existat un contract comercial , iar terenurile sint pe persoana fizica. aceste terenuri nu au fost puse garantie la acest contract. au cerut falimentul firmei mele si acum sint in plin proces de faliment... este posibil sa ceara executarea terenurilor agricole acestea ne facind parte dion contract?
Cel mai recent răspuns: alinionel , utilizator 09:04, 18 Aprilie 2017
Presupun ca societatea d-voastra, cea care se afla in faliment, este una cu raspundere limitata - SRL- si ca raspund: NU, terenurile nu pot fi vandute pentru datoriile unei persoane careia nu-i apartin.
Daca veti fi insa considerat responsabil pentru starea in care se afla firma, sa zicem daca se dovedeste ca in calitate de administrator al firmei ati provocat starea de insolventa intentionat atunci intregul d-voastra patrimoniu, inclusiv terenurile, desigur, va putea fi folosit pentru despagubirea creditorilor pagubiti.
eu am intreprindere individuala. conflictul cu aceasta firma de imputuri agricole ,se datoreaza din cauza ei si pe aceasta cale exista dosar de cercetare penala in judecatorie. dar ei intre timp au cerut falimentul ii-ului, si vinzarea bunurilor acelui ii. TERENURILE NU FAC PARTE DIN II. VA MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilaje pe fonduri europene alinionel alinionel buna seara. sint in conflict cu o firma de imputuri agricole. impotriva lor sa deschis un dosar de cercetare penala. acum ei au cerut insolventa firmei mele. ... (vezi toată discuția)
Faliment firma hingheru hingheru Am o firma X si detin un magazin (cladirea este pusa gaj la banca ) am facut o noua firma(alt actionar,eu nu apar in firma) pe firma X am credite la ... (vezi toată discuția)
Faliment... eriklud eriklud Buna, vreau sa va intreb, daca am un contract cu un mall, unde am un magazin, daca vreau sa inchid magazinul cu mult inainte de termenul inscris in ... (vezi toată discuția)