avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... grupa reducere pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

grupa reducere pensionare

am lucrat ca militar angajat 18,6 ani,din care10 grupa speciala si restul deosebita.mentionez ca am demisionat cu acordul ambelor parti in2007.si doresc sa stiu daca beneficiez de reducere pentru pensionare .va multumesc.

Alte discuții în legătură

Pensie militara albumarinica albumarinica In 2007 am trecut in rezerva la cerere ,avand in momentul respectiv 18 ani si7 luni vechime in serviciu,din care 11 ani grupa speciala si restul grupa ... (vezi toată discuția)
Aplicarea prevederilor legale pentru reducerea vârstei standard de pensionare Marinmarinmarin Marinmarinmarin Pot să deschid dreptul de pensie pe legea 223/2015 ( în martie 2020 , la 18 ani lucrați în armată în grupa specială beneficiez de reducere cu 9 ani ) , ... (vezi toată discuția)
Conditii vatamatoare Zinaida24 Zinaida24 Buna ziua! As dori sa stiu daca beneficiez de reducere la varsta standard de pensionare pentru faptul ca am lucrat ca si personal civil contractual, 5 ani si ... (vezi toată discuția)